Hej, det är jag som är Ylva-Li!

Vem är jag?

Fotografen: Jag älskar att fånga buset på bild, den lilla nyfödda som sover så gott och rycker till i drömmarna av en helt ny värld som hen plötsligt är del av. Storasyskon som med stolthet tittar på sitt lilla nya syskon. Syskon som kramas och busar med varandra. Tillsammans med mor och farföräldrar som älskar varandra.
Att föreviga brudparets dag, deras kärlek. Sol eller snö, molnigt eller soligt.  Det finns alltid något att fånga på bild!

Mamman: Hon, min skatt, föddes 2 månader för tidigt. Första tiden var lite kaotisk, men nu som snart 4 åring är hon pigg och glad och extremt busig! Naturligtvis får hon ofta stå modell för sin mamma, vilket hon än så länge tycker är jätteroligt!
Hemma leker vi mycket, lägger pussel och ritar, när hon inte tittar på favoritprogrammen Greta Gris eller Julius Junior.

Systern, Kompisen, Det bekanta ansiktet på Ica: Jag har 2 systrar och 1 bror. Jag har blivit rätt social av mig på sista åren. Att skapa nya kontakter och vänskaper är något av det bästa jag vet! Genom mitt jobb har jag faktiskt träffat flera nya vänner som jag gärna umgås med, något jag känner mig otroligt glad över.

Jag erbjuder många olika och prisvärda produkter som förgyller era hem, eller som blir perfekta presenter.
För ibland är ett vackert fotografi den allra bästa presenten.
Ett minne att bevara för livet.