Amningsfotografering

Det som började som ett desperat projekt för att få visa världen att amning är en naturlig del av vårt samhälle, blev rätt snart en del av mitt jobb och min passion.
Jag fotograferar alla sorters amningar, stilrena i studio, avklätt, naturligt hemma i soffan, eller mer fineart ute i naturen. Alla olika ligger mig varmt och hjärtat.

För mig började det då min dotter föddes 2 månader prematurt. Vi fick verkligen kämpa för att få amningen att fungera som vi ville. Efter en seger efter 6 veckor, började jag höra att inte alla såg så milt på amningen. Jag startade mitt projekt “Bara Bröst” som under flera år har växt och utvecklats. Idag är en bok snart redo att publiceras, och jag har planer på utställning med mina bilder. Jag är så stolt och glad över alla som valt att hjälpa mig under denna resa. Alla mammor som ställt upp som modeller för mitt projekt.

En amningsfotografering fungerar som vilken annan fotografering. Vill ni fotas ute i naturen så hittar vi tillsammans en perfekt plats och en bra tidpunkt för det bästa ljuset.
Ca 2 veckor efteråt bjuds du in till en personlig bildvisning där du kan göra dina beställningar.