Barn & Familjfotografering

Att fotografera barn är min passion här i livet.
Barn är härliga, spontana och ärliga.

Om Barnfotografering

Jag älskar att fota utomhus i en härlig skog, eller en vacker äng, där barnen får röra sig fritt och tillsammans skapa naturliga bilder. Jag fotograferar även i min studio i Uppsala för att skapa tidlösa tavlor.

Som barnfotograf finns inga krav när jag jobbar med era barn. Jag utgår helt ifrån deras önskemål och vilja allt för att få den perfekta bilden till er som föräldrar.
När jag träffar er för första gången, tar jag mig tid att umgås med barnet/barnen som ska bli fotograferade. Jag brukar prata med dem och leka lite, så de hinner värma upp inför mig. Allt från några minuter till en halvtimme senare brukar det sällan vara några problem att få bra bilder.

Ibland kanske det känns som om barnen springer alldeles för mycket omkring, eller inte alls vill, men jag brukar oftast lyckas få riktigt bra bilder. Jag tar det lugnt och väntar in barnet, följer dem i lek eller bus.

Jag har lite rekvisita att låna ut i form av kläder, mestadels klänningar i olika varianter. Ni får jättegärna låna dessa både inne i studion och ute. Det går även bra att ta med sig flera ombyten för variation på bilderna.

Studion finns inne i Uppsala, men jag fotograferar mer än gärna ute, alla årstider. Tillsammans hittar vi en plats som passar er. Jag kommer också gärna hem till er och fotograferar inne eller ute i er trädgård.

Det går även jättebra att fotograferas hela familjen samtidigt, eller med syskon eller kanske tom med husdjuren.

En fotografering brukar ta ungefär 1,5h. Allt beroende på barnet. Det finns ingen stress när jag jobbar med barn.

Ca 2 veckor efter fotografering bjuds ni in till ett personligt bildvisningsmöte där ni kan göra era beställningar.