Priser & Frågor

Fotografier är att bevara minnen. Livet förändras och tiden går så fort. Det lilla nyfödda barnet är litet en så kort tid i sitt liv, snart har man glömt hur små de där små fingrarna var, eller de där vackra vecken i ryggen. Man glömmer så snabbt den envisa lilla ettåringen som bestämt ska ha det på sitt vis, men som samtidigt bubblar av skratt.
Tvååringen som springer så snabbt som vinden, som busar och hittar på hyss. Syskonkärlek när den är som vackrast.
Att bevara minnen är viktigt. Som vuxna kommer era barn ha stor glädje att kunna titta tillbaka på era gemensamma minnen genom livet.

I priset ingår lokalisering av en bra plats med rätt ljus för årstiden, och rätt tidpunkt för att få det allra bästa ut av platsen. Det ingår även i viss mån, lån av diverse kläder till dig eller barnen. Jag har lite att välja på, min garderob fylls på allt eftersom. Du får även en fri genomgång av dina bilder tillsammans med mig i studion, eller hos dig, där vi tittar på vilka som blev era favoriter och vad som passar er bäst.

Hur går det till?

När du bokar en fotografering hos mig, utomhus eller i studion, så betalar du en fotoavgift på 950kr. (1500kr för nyfödd) I det ingår inga bilder, utan du betalar senare för de bilder du vill ha. Jag hjälper alltid till att hitta en bra plats vid utomhusfotografering och med val av rätt tid för att få det bästa ut av fotograferingen. Ca 1-2 veckor efter fotograferingen träffas vi för en bildvisning, hemma hos dig, eller i studion. I studion finns massa exempeltavlor att titta och känna på.
 
Jag guidar dig genom valet av vilka tavlor och produkter som passar dig och din familj bäst.
Alla mina produkter görs av kvalificerade leverantörer som jag noga valt ut. Jag använder mig dessutom av en lokal rammakare som gör mina ramar utefter era behov.
 
Hos mig finns ingen stress. Vi sitter i lugn och ro och pratar om bilderna och produkterna. Jag har paket för den som vill, men även enstaka produkter där det passar bättre.
Det finns givetvis inget minimikrav eller köptvång.
 
 
Prisexempel
* Digitala paket med högupplösta filer från 3500kr. (5st)
* Finearts från 1300kr 
* Art blocks från 1500kr (Finns även som moduler)
* Tavlor från 650kr

Vanliga Frågor:

 

F: Jag tycker inte om att stå framför kameran, jag tycker inte jag ser naturlig ut, och jag känner mig inte vacker.
– Det är helt ok! Jag förstår precis hur jobbigt det kan kännas att ha allt fokus på sig själv. Jag tar alltid detta i beaktning när jag arbetar och tillsammans skapar vi en trygg miljö för dig. Jag brukar skoja mycket för att du ska känna dig avslappnad.
I mitt tycke är alla vackra!

F: Mina barn är mer vilda än tama. Hur ska det gå att fotografera​ dem?
– Efter 6 år och ett eget vilt barn, har jag stor erfarenhet. Oftast kan det kännas som att barnen röjer och det inte kommer bli några bra bilder alls, men jag är snabb och lyckas oftast få till några ögonblick som ni kommer älska. Är vi utomhus följer jag barnen, leker och busar och på så sätt får till bilderna ni vill ha. Jag har dessutom ingen tidspress  utan jobbar utefter barnens behov.

F: Du ska fotografera min nyfödda bebis. Jag är rädd att det inte kommer​ gå?
– Jag planerar alltid in 3-4h för en nyföddsession. Det är för att ni ska ha tid att ge mat,  byta blöjor, mysa/gosa, allt vad barnet behöver för att komma till ro. Jag stressar inte,  och det kommer inte du heller behöva göra. Vi tar det i barnets takt.

F: Vad gör jag om jag inte blir nöjd?
– Jag har givetvis nöjdgaranti! Ibland händer det (inte ofta, men ibland) att barnen vägrar samarbeta, de är trötta eller något annat som gör att de inte är i form. Vid sådana tillfällen erbjuder jag alltid en gratis ombokning. Du ska alltid känna att du kommer ifrån mig med bilder du älskar.