Fotografier är att bevara minnen. Livet förändras och tiden går så fort. Det lilla nyfödda barnet är litet en så kort tid i sitt liv, snart har man glömt hur små de där små fingrarna var, eller de där vackra vecken i ryggen. Man glömmer så snabbt den envisa lilla ettåringen som bestämt ska ha det på sitt vis, men som samtidigt bubblar av skratt.
Tvååringen som springer så snabbt som vinden, som busar och hittar på hyss. Syskonkärlek när den är som vackrast.

Att bevara minnen är viktigt. Som vuxna kommer era barn ha stor glädje att kunna titta tillbaka på era gemensamma minnen genom livet.

Priset:

En fotografering hos mig kostar 950kr i startavgift. (Bilder ingår INTE i priset.)
Då ingår lokalisering av en bra plats med rätt ljus för årstiden, och rätt tidpunkt för att få det allra bästa ut av platsen. Det ingår även i viss mån, lån av diverse kläder till dig eller barnen. Jag har lite att välja på, min garderob fylls på allt eftersom. Du får även en fri genomgång av dina bilder tillsammans med mig i studion, eller hos dig, där vi tittar på vilka som blev era favoriter och vad som passar er bäst.

Utöver det finns det olika produkter att beställa.
Färdigt inramade tavlor från 1500kr.
Finearts med eller utan passepartout från 1300kr
Väggplattor från 1500kr
Vackra album från 900kr
Digitala paket från 2000kr (tex. 5st högupplösta digitala bilder – 2000kr)

Vid köp av produkter för minst 4500kr ingår samtliga digitala bilder från bildvisningen.

Vanliga frågor:

F: Jag tycker inte om att stå framför kameran, jag tycker inte jag ser naturlig ut, och jag känner mig inte vacker.

– Det är helt ok! Jag förstår precis hur jobbigt det kan kännas att ha allt fokus på sig själv. Jag tar alltid detta i beaktning när jag arbetar och tillsammans skapar vi en trygg miljö för dig. Jag brukar skoja mycket för att du ska känna dig avslappnad.
I mitt tycke är alla vackra!

F: Mina barn är mer vilda än tama. Hur ska det gå att fotografera dem?

– Efter 6 år och ett eget vilt barn, har jag stor erfarenhet. Oftast kan det kännas som att barnen röjer och det inte kommer bli några bra bilder alls, men jag är snabb och lyckas oftast få till några ögonblick som ni kommer älska. Är vi utomhus följer jag barnen, leker och busar och på så sätt får till bilderna ni vill ha. Jag har dessutom ingen tidspress utan jobbar utefter barnens behov.

F: Du ska fotografera min nyfödda bebis. Jag är rädd att det inte kommer gå?

– Jag planerar alltid in 3-4h för en nyföddsession. Det är för att ni ska ha tid att ge mat, byta blöjor, mysa/gosa, allt vad barnet behöver för att komma till ro. Jag stressar inte, och det kommer inte du heller behöva göra. Vi tar det i barnets takt.

F: Vad gör jag om jag inte blir nöjd?

– Jag har givetvis nöjdgaranti! Ibland händer det (inte ofta, men ibland) att barnen vägrar sammarbeta, de är trötta eller något annat som gör att de inte är i form. Vid sådanna tillfällen erbjuder jag alltid en gratis ombokning. Du ska alltid känna att du kommer ifrån mig med bilder du älskar.