Om Mig

Jag tror inte du är här för att läsa vilken utrustning jag har, eller vilken ickeskola jag gått i, eller hur?
Nej du vill veta mer om mig.
Mig som person, hon bakom kameran.

Jag är mamma, till världens busigaste och finaste tjej! Hon heter Ellie och figurerar ibland på sociala medier och på hemsidan. Än så länge tycker hon om att bli fotad.

Katter! Vi älskar katter i vår familj. Jag är lite av en kattnörd och kan väldigt mycket om katter. I dagsläget har vi 4st. 2st devon rex och 2st cornish rex. De sistnämnda är dotterna, enligt henne iaf, och faktiskt enligt katterna också. De älskar henne ofantligt mycket.

Sommartid längtar jag alltid ut på havet. Som barn var vi ute mycket på sjön med vår egen båt. Det var inte ovanligt att vi var ute 4-5 veckor i sträck! När jag känner havsdoft, pirrar det lite extra i min mage.

Jag är väldigt färgglad av mig! Älskar färg. Gärna regnbågsfärgat. Det är vackert. Eftersom jag också syr så har jag väldigt ofta färggranna kläder på mig. Ofta till barnens lycka.

5 fakta om mig som du säkert inte visste!

1. Jag har en katt-tatuering på min ena arm. Jag är grymt stolt över den och planerar så småningom att utöka med en till på andra armen.

2. När jag var liten var jag hysteriskt rädd för regnbågar! Ja, det är sant! Jag grät och fick panik när jag såg en..

3. Jag har suttit som moderator på Sveriges största kattforum i över 10 år! Men jag avgick när min dotter föddes, då fanns inte tiden längre. Jag tog kattnörderiet till en helt ny nivå.

4. Av alla färger, så är det lila som får mitt hjärta att klappa lite extra. Så pass att jag en tid hade lila hår. Nej, det var inte som tonåring. Det var bara nåt år sen.

5. Min dotter föddes 2 månader för tidigt. Jag fick havandeskapsförgiftning och låg inne på sjukhus 1 mån totalt. Allt gick jättebra vilket vi är mycket tacksamma för!