Gravidfotografering

Är du gravid och vill föreviga magen, kanske med partner eller syskon? Då är du välkommen till mig som gravidfotograf!

Om Gravidfotografering

Det går jättebra att ta med partner och syskon till det kommande barnet. Jag förevigar gärna hela familjen, med fokus på dig som gravid.

Jag rekommenderar en gravidfotografering mellan vecka 32 och 36. Då har magen hunnit växa till sig, men du är förhoppningsvis fortfarande pigg.

I min studio finns ett par vackra klänningar att låna, både ute som inne, det går självklart bra med egna kläder och flera ombyten om man vill det.
Jag syr upp mina egna gravidklänningar och kan i mån av tid och önskemål, komma att ta dina mått för att sy en klänning som passar dig bäst, om det inte redan finns i mitt lager.

Efter samtal med dig och dina önskemål, hittar jag den perfekta platsen för din fotografering. Jag fotograferar både utomhus och inne i studion, i Uppsala. Alla årstider är vackra att fotografera i. Vi sätter en preliminär tid och hörs av närmare för att ha koll på väder. Jag tvekar aldrig att boka om, om vädret inte tillåter att vi fotograferar utomhus. Att du ska få de allra bästa bilderna, är det viktigaste för mig.

Studion finns centralt i Uppsala med stora utrymmen för att skapa de bästa bilderna. Jag utgår från Örbyhus, norr om Uppsala, vid utomhusfotograferingar, men tar mig till Gävle, Stockholm och runt Uppsala.

Fotografering tar ungefär 1,5h.
Följer barn med så räkna med ungefär 2h. (Ingen extra fotoavgift för 2h)

Ca 2 veckor efter bjuds ni in till en personlig bildvisning där ni kan göra era beställningar.

Familj väntar förväntansfullt på sitt nya tillskott under denna gravidfotografering med Studio-Li
Studio-Li fotograferar en gravid kvinno på en bro som blickar ut
Gravid kvinna fotograferad i vacker skog med blivande syskonet kramandes den blivande mamman. av Studio-Li