Vinter för en dag

I November kan snön plötsligt göra sig påmind, men lika snabbt försvinna igen. I helgen föll snön tjock över vår region, och barnet härhemma jublade och var så lycklig! “Nu kan vi bygga snögubbar mamma! Och göra snöänglar!”

Jag hade sytt en jacka till henne så jag passade på att ta lite bilder på henne i den, samtidigt som hon lekte i snön. Med en 4åring, tror jag de flesta vet att man inte längre kan bestämma särskilt mycket! Plötsligt har de själva en massa ideer på hur det ska vara. Jag brukar ofta inte ha nåt val än bara hänga på och ibland försöka smyga in lite förslag på poser eller var hon kan stå. Den här gången bestämde hon helt själv. Vi skulle gå in i skogen och leka, hon skulle kasta snö. “Fota nu mamma!!” skrek hon innan hon kastade snön upp luften och räckte ut tungan i ett försök att fånga någon snöflinga för att smaka.

När jag var yngre, ville jag göra film. Det är nånting som alltid funnits kvar hos mig. En dröm om att få filma lite. Den här gången kom jag på att jag kan ju testa! Så jag tog min kamera och filmade lite olika sekvenser, hittade ett bra redigeringsprogram, lite gratis musik, och skapade en kort liten vinterfilm. Om den blev bra vet jag inte, men jag älskar den! För det är min dotter, och hon är lycklig och gör det hon älskar mest!

Kontakt

Studio Li
Ylva-Li Mannby
Tövädersgatan 10
754 31 Uppsala
Öppet enligt tidsbokning

070 422 37 36
info@studioli.se

Företaget är godkänd för FA skatt

Skicka en förfrågan