Nyfödd i studion

Det har varit många små nyfödda i studion den sista tiden.
Hur går en nyföddfotografering till hos mig?
Endel bokar redan när de är gravida. Då får de boka in sitt bf-datum, så får vi korrigera när vi ser att bebis kommit och alla mår bra.
Den bästa tiden att fotografera en nyfödd liten bebis tycker jag är mellan 0-14 dagar. Men, det är aldrig något problem att fota senare. Som mest har jag haft en som var 8 veckor, och det gick alldeles utmärkt! Bebis var vaken men vi kunde linda henne ändå och fick massor med fina bilder.

Hos mig är det alltid barnet som styr hur jag jobbar. Det finns alltid tid för mat, gos, blöjbyten etc. Ibland får man vara snabb. Mamma/pappa får gosa, vagga, sen lägger vi ner och fotar och tar upp igen om barnet säger ifrån.

Jag tycker om att variera mina bilder, som olika färger och bakgrunder. Vill föräldrarna får de mer än gärna också vara med på bild med barnet. Det är något som ni alla kommer uppskatta om några år.

Denna här lilla som kom var åt andra hållet. Hon kom redan i vecka 35 och var så så liten. Lilla Maxima 1 vecka gammal.

Kontakt

Studio Li
Ylva-Li Mannby
Tövädersgatan 10
754 31 Uppsala
Öppet enligt tidsbokning

070 422 37 36
info@studioli.se

Företaget är godkänd för FA skatt

Skicka en förfrågan